Neuron

Termeni și condiții

Termeni și Condiții – Neuro-n – It’s all about the brain
Conținutul paginii: Termeni și condiții, Politica de livrare/anulare, Contact, Detalii companie.

Introducere


Bine v-am găsit la congresul Neuro-n!

 

Înscrierile pentru congres se realizează prin pagina web a congresului – https://neuro-n.ro!

 

Bine ați venit pe site-ul Neuron!. Acest site web este operat de Liga Studenților din Târgu Mureș, Str. Nicolae Grigorescu 15A, Târgu Mureș, România, CUI 12294600. („Organizația”, „noi”, „ai noștri” sau „noi”). Adresă de e-mail: neuron@lstgm.ro, Telefon: 0365-882494

 

Acești Termeni și Condiții stabilesc termenii și condițiile în baza cărora sunteți autorizat să utilizați unul dintre site-urile noastre web, inclusiv orice site web în care acești Termeni și Condiții sunt publicate și orice subdomenii și versiuni mobile (colectiv, „Site-ul”), sau să interacționați cu celelalte tehnologii de pe site sau web-activate, precum WiFi-ul premis. Ne putem referi la Aplicația Mobilă, Site-ul și la aceste tehnologii web-activate conexe în mod colectiv ca „Servicii Digitale”.

 

Prin utilizarea Serviciilor noastre Digitale, vă dați acordul pentru practicile descrise în acești Termeni și Condiții.

 

În măsura în care regulile sau ghidurile suplimentare afectează utilizarea Serviciilor noastre Digitale, aceste reguli și ghiduri sunt încorporate prin referire în acești Termeni și Condiții. Folosind oricare dintre Serviciile noastre Digitale, sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, ar trebui să opriți imediat utilizarea Serviciilor noastre Digitale.

 

Ca o condiție a dreptului dvs. de a utiliza Serviciile noastre Digitale, declarați pe proprie răspundere că aveți vârsta legală pentru a încheia un contract obligatoriu și că nu aveți interdicția să accesați Serviciile Digitale în conformitate cu legile din România sau din orice altă țară.

 

Descrierea Serviciilor

 

Serviciile noastre Digitale oferă în primul rând informații despre evenimentul nostru dar și conținut care s-ar putea să prezinte interes pentru dumneavoastră, dar si comercializare de pachete de participare în cadrul diverselor ediții ale evenimentului. În măsura în care se vor adăuga noi servicii, conținut sau funcții în Serviciile noastre Digitale în viitor, utilizarea acestora de către dvs. este supusă acestor Termeni și Condiții.

 

Modificări și întreruperi la Serviciile Digitale

 

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe toate sau orice porțiune a Serviciilor noastre Digitale cu sau fără a vă notifica în prealabil. Nu vom răspunde legal dacă alegem să exercităm acest drept. Dumneavoastră recunoașteți și acceptați că nu garantăm accesul continuu, neîntrerupt sau sigur la Serviciile noastre Digitale sau că operarea Serviciilor noastre Digitale va fi neîntreruptă sau lipsită de erori. Înțelegeți că utilizarea Serviciilor noastre Digitale poate fi afectată sau afectată în mod negativ de numeroși factori sau circumstanțe în afara controlului nostru.

 

Pachetele de participare

  1. General

Toate comenzile plasate de clienții noștri prin neuro-n.ro, precum și livrările și serviciile noastre sunt supuse exclusiv Termenilor și Condițiilor Generale enumerate mai departe, în versiunea valabilă la momentul comenzii. Nu acceptăm Termenii și Condițiile contradictorii ale clientului decât dacă am fost de acord cu valabilitatea acestora în scris.

  1. Încheierea contractului

Contractul dintre dvs. și neuro-n.ro este valabil odată ce comandați pachetul de participare. Prin trimiterea formularului de comandă furnizat pe site-ul nostru web, intrați în obligativitatea de a finaliza acest contract. Finalizați comanda, introducând toate informațiile în timpul procesului de înregistrare și trimițându-ne formularul de înregistrare făcând clic pe butonul „trimite”.

  1. Modalitate de plată
  • Online cu card de debit sau de credit – cu partenerul nostru – EuPlatesc.ro – Confirmare de plată instantaneu, plată securizată cu 3-D Secure. Vă rugăm să știți că atunci când alegeți plata online, veți fi redirecționat către procesatorul nostru de plăți online – EuPlatesc.ro. Site-ul nostru și organizația noastră nu vor păstra date personale de pe cardul dvs. de credit.
  • Prețurile afișate sunt cele finale și nu includ TVA (Organizația este ONG, fiind neplătitoare de TVA)
  1. Politica de refinanțare, livrare/anulare
În momentul achiziționării unui pachet (neuro-n.ro/pachete), echivalent cu o participare la congres, veți fi redirecționat automat către pagina de plată online cu cardul, a partenerului nostru, Euplătesc.ro. Dacă plata este finalizată cu succes, statusul comenzii va fi modificat în ”Finalizată”, iar participarea dumneavoastră este înregistrată cu succes. 

Dacă doriți să renunțați la un pachet achiziționat în prealabil și returnarea banilor plătiți sunteți rugat să trimiteți un mail la adresa: neuron@lstgm.ro cu subiectul “Refund Congres Neuron” în care să numiți pachetul achiziționat (Cu workshop/Fără Workshop/EMC), dovada plății și să specificați motivul pentru care doriți să efectuați această operațiune. E-mailurile trimise în acest scop sunt acceptate până la cel mult o săptămână înaintea desfășurării evenimentului (la data anunțată pe pagina web de către organizatori). Orice e-mail trimis mai târziu nu va fi luat în considerare și deci procesul de refinanțare nu se va efectua.


Informații despre drepturi de autor și mărci comerciale

 

Tot conținutul, drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală din conținutul disponibil în cadrul Serviciilor noastre Digitale, inclusiv proiectarea, textul, grafica, interfețele și selecția și aranjamentele acestora, fără a se limita, sunt deținute de Organizație cu toate drepturile rezervate. În unele cazuri, un astfel de conținut poate fi autorizat organizației de către terți. Acest conținut este protejat de drepturile de proprietate intelectuală ale Organizației sau ale acestor proprietari. Toate mărcile afișate pe Serviciile noastre Digitale sunt mărci comerciale ale proprietarilor respectivi și nu constituie nici o aprobare și nici o recomandare a unor astfel de părți. În plus, o astfel de utilizare a mărcilor comerciale sau a linkurilor către site-urile web ale terților nu este menită să implice, direct sau indirect, faptul că acești terți susțin sau au vreo afiliere cu Organizația.

Utilizarea permisă a conținutului

Orice utilizare de conținut a Serviciilor Digitale, incluzând, fără limitare, reproducerea în alte scopuri decât cele menționate aici, modificarea, distribuirea, replicarea, orice formă de extragere a datelor sau extragerea de date sau orice altă exploatare comercială de orice fel, fără permisiunea prealabilă în scris a unui ofițer autorizat al Organizației, este strict interzis. Cu excepția motoarelor de căutare, sunteți de acord că nu veți folosi niciun robot, păianjen sau alt dispozitiv automat sau proces manual pentru monitorizarea sau copierea paginilor noastre web sau a conținutului conținut în acestea, fără permisiunea scrisă prealabilă a unui ofițer autorizat al Organizației. Puteți utiliza conținutul numai pentru uz personal, non-comercial, cu excepția celor descrise în prezent. Puteți descărca sau tipări o singură copie a oricărei porțiuni a conținutului numai pentru uz personal, non-comercial, cu condiția să nu eliminați nicio marcă, drept de autor sau altă notificare din acest conținut. Nu puteți utiliza nicio utilizare a conținutului deținut de terți care este disponibil pe Serviciile Digitale, fără acordul expres al acestor terți.

 

Dispozitive mobile și restricții ale terților

 

Dacă accesați serviciile noastre digitale pe dispozitive mobile, înțelegeți că se vor aplica taxele standard ale operatorului dvs. de telefonie mobilă.

 

Reclamații de conținut

 

Dacă credeți că orice conținut a Serviciilor noastre Digitale încalcă acești Termeni și Condiții sau este altfel necorespunzător, vă rugăm să raportați conținutul trimițând un e-mail la integrare@lstgm.ro.

 

Modificări ale acestor termeni

 

Ne rezervăm dreptul, în orice moment, de a modifica, modifica sau actualiza acești Termeni și condiții fără o notificare prealabilă. Vă recomandăm să consultați regulat această pagină pentru modificări ale Termenilor și Condițiilor. Modificările vor deveni efective imediat după ce sunt postate pe Serviciile noastre Digitale, fără a vă anunța în continuare. Utilizarea dvs. continuă a oricăruia dintre serviciile noastre digitale după publicarea acestor modificări constituie recunoașterea și acceptarea acestor modificări și nu veți putea face modificări acestor Termeni și Condiții.